Reviews

Rudi Plasschaert2018-08-08T16:24:00.017

Wij waren zeer tevreden van ons verblijf , bij toewijzing van onze kamer zagen we echter dat die in de volle zon lag (periode 35 à 37 graden). Bij de receptie wilde de jonge man ons een andere kamer aan de schaduwzijde geven. Een zeer mooi aanbod aan het ontbijtbuffet , van het diner hebben we jammer genoeg niet kunnen genieten omdat het niet paste in onze planning.

Francoise LEONARD2018-08-06T10:23:56.97

un petit bémol pour la literie un peu "molle" et une des fille au service du petit-déjeuner quelque peu bougonne !!! A part ces détails, tout était parfait. Un très bel endroit, merci.

Dominique Charneux2018-08-06T05:30:57.843

Bel hôtel, personnel sympathique, facilité de oarking et proche de l'autoroute.

Jean-Marie Reynaerts2018-07-30T07:07:49

Zeer aangenaam en goed hotel. Alle faciliteiten aanwezig. Prijs/kwaliteit in orde. Vriendelijk personeel, goed ontbijtbuffet. Ruime parking. Aldus alles in orde.

Lode Vandenbossche2018-07-23T06:15:23.63

Heel leuk hotel. Prijs/kwaliteit is top. Ook het avondbuffet is ons heel goed bevallen en het ontbijtbuffet was ook helemaal in orde. Nog een speciale vermelding voor de dame die 's avonds in het restaurant werkte en ons uiterst vriendelijk en in goed Nederlands te woord stond. Kortom, wij vonden het top, het begin van een leuke fietsvakantie.

Denis Delvaux2018-07-23T05:36:40.68

le seul problème c'est qu'il ni à pas l'air conditionné. l'or de mon séjour j'ai oublié une chemise à courte manche dans la garde robe, pouvez vous me la renvoyer. Delvaux denis 3,rue de l'abbaye 1390 grez doiceau. merci d'avance

Valerie Quesnoy2018-07-17T15:18:23.43

Très bon hôtel. personnel agréable et serviable. chambre très confortable. il a juste manqué un peu de fraîcheur avec cette canicule. je recommande cet hôtel qui est bien situé par rapport au parc pairidiza

gaetane volckaert2018-07-12T08:42:50.397

heel mooi en goed gelegen hotel nabij Pari Daiza, Beloeui, Ath, enz....vriendelijk onthaal, vriendelijke mevrouw bij het ontbijt ! Toppie !!

edwin hoffmans2018-07-12T08:26:56.083

Geen negatieve dingen over het hotel te melden.

Patrick Hersin2018-06-28T05:13:41.29

Très bon hôtel à conseiller à tous petit bémol le buffet du soir

Andre Sommen2018-06-24T03:58:32.687

Voor mij alles OK , reeds 6 jaar met de kleinkids overnachten dit doe je als alles goed zit groetjes en tot volgend jaar

Inge Antheunis2018-06-21T14:50:18.67

Clean, big rooms. Nice staff. Very good breakfast

Werner Heremans2018-06-10T04:47:45.67

Alles was in orde, wel veel lawaai door autosnelweg en vervoer op het industrieterrein. Kamer was heel warm, langs de zonzijde.

Norbert Huting2018-05-18T00:47:59.2

It

Daniel Meunier2018-04-23T12:10:58.94

tout était parfait ; personnel super accueillant , petit déjeuner et buffet soir nickel , propreté rien a redire , nous avons été très satisfait

Linda Vander Stappen2018-04-10T15:27:21.46

Beetje eenzaam gelegen in industriezone, maar mooie kamer en uitgebreid buffet zowel 's avonds als ontbijt.

Marijke Deridder2018-04-08T08:02:49.937

Heel vriendelijk ontvangen, mooie kamer en grote vooruitgang want nu ook een kleine frigo op kamer. Uitstekend ontbijt.

Geert Ceuppens2018-04-03T08:22:18.78

Alles was aanwezig voor een aangenaam verblijf! Hartelijk ontvangst. Super lekker en uitgebreid ontbijt!

Mireille Feltes2018-04-03T05:58:16.973

Alles super!

Nicolas Bonnet2018-04-02T19:12:06.677

Bon séjour. Personnel accueillant.

Marilyne Deretz2018-03-26T04:13:01.533

Magnifique hôtel la chambre très très propre personnel très agréable et les petits déjeuners très copieux hâte d'y retourner

Jakub PALKA2018-03-25T18:36:35.537

Than you for your service. It was plasure to stay in Your hotel.

Muharrem Gunes2018-03-12T08:17:06.72

Heel goede hotel

alpha wann2018-02-26T10:37:09.037

J’ai Beaucoup apprécié et l’etabkissemen Est superbe bien et propre sans oublier l’accueille est au top. Je recommande vraiment

Sari Laakso-Joki2017-12-31T09:13:31.007

Nice, clean hotel. Good breakfast, beds okay and pleasant staff😊 Although situation was middle of industry and motorway area and restaurant was closed.

eveline smits2017-12-27T22:08:17.247

Très satisfaite. Propreté impeccable. Bon buffet; Félicitation au personnel. Merci

Thierry Boriau2017-12-18T11:44:47.443

Personnel très agréable, beau cadre. Il y a seulement le matelas qui était de mauvaise qualité.La personne de la réception en a pris note et m'a dit que je n'étais pas le seul à m'en plaindre.Ils vont faire le nécessaire.

Pascale Delgado2017-11-20T06:54:26.143

We Enjoyed our day in your beautiful Hotel. Just wonderful !!!! Manu thanks to Miss Senia (?) who received us very well on saturday in the evening. À very nice person !

Jean-Michel Slagmuylder2017-10-23T07:05:16.66

Congratulation for a very nice, modern and clean hotel. Rooms are comfortable and breakfast is generous! Bar and facilities are friendly and spacious. Will come back for sure.

Jean Corens2017-10-09T04:54:04.833

Het is een heel goed hotel , heel vriendelijk zo wel in het restaurant als de receptie. Het restaurant bied een heel goed buffet aan tegen schappelijke prijzen. Het is zeker een aanrader

Olaf Duinmaijer2017-09-15T13:32:14.74

I've enjoyed an excellent stay, just like last time. The staff is still very friendly and the facilities outstanding. The location of the hotel may not be that charming, but it's still recommended!

Nora Dillen2017-08-26T07:43:35.037

Goed hotel goede ontvangst en sevis Een min punt lawaaierig van autostrade maar ga zeker terug

Christian Michaux2017-08-21T17:58:50.947

Bon hôtel avec une excellente situation et bien insonorisé ( à proximité de l'autoroute). Quelques détails à corriger : pour la seconde, oubli de réapprovisionner en sachets d ethés et café, ainsi qu'une serviette d etoilette (sans nécesité) et non remplacée, mais la personne de grade le soir a très bien rectifié lors de ma demande. Bon petit déjeuner-buffet.

Albert Baras2017-08-11T05:47:43.183

Good service and rooms. Light sleepers should ask for room at the other side of the industrial road. Heavy truck traffic started at 5am.

Sohair Osama2017-08-08T19:08:41.507

The hotel is so cozy and especially the a restaurant serves amazing breakfast and lunch. There an area to sit downstairs to work or read with a big library and nice music. However, I arrived on the weekend, the hotel restaurant is closed on weekends. In addition ordering a taxi to go for the nearest restaurant will cost 50 Euros as there are no taxis nearby and they come long distance. You should have your own car to move around.

Jozef Rommel2017-07-31T09:00:04.527

Tout etais comme il faut Merci

Danny Carmeliet2017-07-23T22:13:43.38

Alles was zeer goed verzorgd. Prijs kwaliteit een aanrader.

Dominique CASSOU-MOUNAT2017-07-17T10:02:19.96

hôtel très calme, un peu éloigné de tout, personnel serviable, parking vaste et gratuit, mais il manque des fléchages pour atteindre l'hôtel.

Patrice Bourgaut2017-07-07T10:06:30.43

good hotel on line with my expectations for a business travel

franz josef schopper2017-06-18T10:44:07.64

perfect quiet romm despite the nearby motorway....good breakfast...very friendly and efficient...would come again

GALAS MYRIAM2017-05-31T22:07:16.73

Good hôtel and services.

Michael B.2017-05-22T06:44:13.56

Superbe hôtel et prestations de qualité.

jos fransen2017-05-17T19:43:30.017

te luidruchtig door veel verkeer

Nina MIGLIARA2017-05-08T08:22:02.343

Perfect. Thank you

Dominique Cranshoff2017-05-03T11:12:38.79

Large room, nice bathroom and professional personal

VERONIQUE TIHANGE2017-04-27T16:34:32.5

Hôtel très propre. Chambre bien insonorisée. Très très bon lit, confortable. Salle de bain avec bain et douche et de l'eau bien chaude. Personnel très accueillant et disponible. Petit déjeuné buffet impeccable.

R Does2017-04-03T06:13:02.107

I stayed in this hotel for one night while visiting the Tour of Flanders (Geraardsbergen). Pleasant stay, good price-quality room, good breakfast.

Pascal COSYNS2016-12-21T19:01:55.39

tout était parfait.

Frederic Aertgeerts2016-12-18T23:27:47.633

Met aankomst was de receptioniste heel vriendelijk heeft ons nodige informatie gegeven en heeft zelf haar best gedaan om Nederlands te spreken. Onze kamer was heel proper en gezellig! Bij ontbijt was keuze genoeg!! Wij zijn heel content!

Christine 2016-11-27T12:00:11.733

Très fonctionnel mais accueil chaleureux. Petit déjeuner très bon et complet. Surveillez la qualité de la literie. Chambre de belle taille, hyper propre avec thé ou café d'accueil en poudre bien sûr.

Loreta Mander2016-11-01T10:52:30.47

Super hotel, confortable propre et un personnel super aimable. Nous reviendrons.

Miguel Stevens2016-10-18T22:34:19.28

Nice business room with good internet, desk and light

Vincent De Cock2016-10-10T15:41:40.667

Aangename ontvangst aan de receptie. Vriendelijk personeel, konden nog iets eten bij aankomst om 20u. De wagen konden we parkeren op de ruime parking vóór het hotel. Mooi aangeklede, nette ruime kamer voorzien van alle behoeften. Ruime aangename badkamer. Indien de hoofdkussens hard aanvoelen kan men in de kleerkast een zachter kussen vinden. Dit is aangegeven met een bordje boven de nachttafel. Bedden zijn tamelijk zacht, mocht naar mijn gevoel wat harder. De kamer kan men volledig donker maken. Ontbijt is uitgebreid, het aanbod aan dranken bij de bar is voldoende gevarieerd. Consumptie kan op de kamer worden genuttigd. Zaterdagavond was het restaurant uitzonderlijk geopend, warm of koud buffet was de keuze, voldoende gevarieerd. We hadden een aangenaam verblijf. Voor herhaling vatbaar.

Philippe Crolla2016-09-30T08:38:36.55

Nice hotel, well located sink was nut running: not done !

Suzanna Witters2016-09-12T12:44:45.59

Easy to find - near to the highway. Very good breakfast. Room too hot - no airco.

Suzanna Witters2016-09-12T12:43:53.98

Nice room. Very good breakfast. Too hot in the room.

Suzanna Witters2016-09-12T12:43:06.18

Nice room but little bit noizy because of highway nearby. Much too hot at night. No airco. Great breakfast!

Bruno Choteau2016-09-05T11:46:20.45

Parfait mais quelques manques

walter weemaes2016-08-29T12:50:15.93

Door de warmte temperatuur was een koelkast en airco op de kamer een ernstig gemis. Vriendelijk personeel, kamer perfect onderhouden. Is voor herhaling vatbaar

Walter Struppe2016-08-26T20:32:01.71

Het Hotel was voor zien van een grote parking De kamers waren op de bovenste verdieping voorzien van airco ,wat wel heerlijk was bij dit extreme warme weer De kamers waren in een propere staat evenals de rest van het hotel. Ook hebben wij 's middags gegeten en 's avonds ook ,dit bestond uit warm en koud buffet Het morgendmaal was een buffet waar zeker genoeg keuze was. De WIFI werkte vlug en goed Ik was dan heel tevreden over de beoordeling van dit hotel

MAGDALENA BRISSA2016-08-08T09:53:57.41

Sans aucune hésitation je recommande votre hôtel. Le personnel présent lors de mon séjour est très professionnel, accueillant et souriant. La chambre 302 est correct. Il faudrait peut-être revoir la gestion et l'organisation: 1) notamment pas de restaurant ouvert le samedi soir alors que la clientèle présente, est assez importante. La ville la plus proche est Ath et pratiquement toutes les tables dans les restaurants sont déjà toutes réservées. 2) l'organisation lors du petit déjeuner... trop de clients... pas assez de personnel.

A.J. Schaap2016-08-07T18:28:19.443

Prima nice stay no further comment Thanks

Julie Wilson2016-08-01T07:37:51.533

Quiet location, very comfortable and spacious. Excellent housekeeping, friendly staff. Highly recommended.

Amélie Théry2016-07-28T17:05:42.913

The hotel is clean and quiet. The staff of the hotel is polite and pleasant. Nevertheless, the bed mattresses are way too soft. Feels like there is no support and causes backpains in the morning. The breakfast is quite average (no fresh bread or pastries, awful chemical fruit juice).

anneke krawzik-buijs2016-07-25T06:47:11.147

alles was perfekt

nico deputter2016-06-22T07:04:43.15

Very friendly staff Clean rooms

Bolinius Bernhard2016-06-19T19:31:01.203

TV Screen a little bit to small. No German Channel. Room and bathrooms clean and okay. Breakfast quiet good. Would like to come again.

Eric Hartings2016-05-10T07:38:50.52

Good Hotel, clean, gentle people and good breakfast. enjoy my stay

Daisy Guilluy-Masquelier2016-05-08T08:21:46.763

Excellent séjour. L'hôtel est propre, calme et le personnel est très agréable. Je recommande.

Mathieu RUSSICA2016-05-05T07:34:58.557

Bien accueilli , lit confortable et bien isolé des bruits extérieurs. Un petit déjeuner avec de nombreux choix , un hôtel que je recommande , Toutefois la bruit de la vmc venant de la salle de bain si on laisse cette porte ouverte...

MICHEL VERLAINE2016-04-27T11:44:07.617

Parfait! A l'accueil comme au restaurant, le personnel est au top. Bonne isolation acoustique! Juste une petite remarque! Dans la salle de bain, il y avait du savon à la hauteur de l'évier mais plus pour prendre sa douche. Heureusement, nous avions notre petit kit dépannage.

Maryse Mampaey2016-04-26T15:54:11.027

Mooi hotel ,gezellige bar en restaurant. Goed gelegen voor zakenmensen. Geen ijskast op de kamer. Matrassen doorgelegen. Tassen niet vervangen en bed gewoon dichtgegooid. Ontbijt ,tevreden. Waarschijnlijk besparing op personeel

Ludovic Cavalier2016-04-22T05:17:45.457

Excellent .personnel agréable et espaces spacieux.

Mireille Wirtgen2016-04-11T05:11:08.497

Very good hotel. Everything ok. Well situated. Parking.

Mireille Wirtgen2016-04-11T05:10:09.947

Everything ok. Nice hotel. Well situated.Parking.

Audrey Windszauer2016-03-20T08:24:12.567

Bonjour, Dans le cadre d'une formation, j'ai logé dans le Best Western d'Ath. Le personnel est très sympathique !! Que ce soit le monsieur de jour qui a accepté de me donner une chambre le plus loin possible de la route, ou la dame du soir qui est partie à la recherche d'un couteau pour ma pizza ! Chambre élégante, literie tout à fait correcte, mais chambre très chaude, voire étouffante, malgré un chauffage éteint. Petit dej buffet très bon avec sucré ET salé.

Stephane Baton2016-03-13T09:21:55.777

Bel hôtel avec des chambres bien équipées. Un petit déjeuner bien garni et un accueil agréable. Situation de l'hôtel plus orientée business que tourisme.

Janis2016-02-08T09:21:13.8

This was really a pleasure to be a 3 week guest in such a nice, clean & priceworthy hotel. High level hospitality & privacy was granted at all times. A wide breakfast sortiment was offered. I am realy satisfied.

Peter Inconis2016-01-02T13:40:42.853

Hôtel très accueillant, calme et beau. L'accueil étai parfait, la chambre très bien aussi et petit déjeuner très bien aussi. On a très bien aimé l'hôtel merci beaucoup.

YVES HENNET2015-12-14T15:52:57.733

chanbre agreable , calme et service au restaurant impeccable

dimitry van hemelrijck2015-12-14T14:58:23.19

Nice comfort room-Good kitchen-Good service

DOMINIQUE FERIR2015-11-25T08:34:44.46

Très agréable. Bonne literie, charmant accueil de nuit!

Claudine Mullie2015-11-11T23:55:54.31

Verblijf is zeer goed verlopen. Buffet 's avonds koud en warm was prima, alsook de wijn. Ontbijtbuffet uitgebreid en niets op aan te merken. Toch iets wil ik doorgeven als minpunt : kamer 201, bed naar het raam toe : matras je ligt er 'als een zak' in. Gebruik die term om uit te leggen wat verschil was in vergelijking met matras van mijn man. Niet iedereen heeft daar problemen mee. Maar door rugproblemen is een bed (matras) van groot belang voor mij. Maar toch ben ik tevreden over verblijf.

NADINE GEURS2015-11-11T13:05:13.28

Zeer aangenaam hotel met een zeer vriendelijke staf personeel.De kamers zijn zeer netjes en comfortabel.Het eten in het restaurant was betreft prijs kwaliteit zeer verzorgd dit tevens met het morgenontbijt wat goed uitgebreid was .Kortom een aanrader .Geen minpuntjes wat ons betreft en ook gratis parking erbij

Marina jonckheere2015-11-05T08:43:04.593

Heel vlotte incheck en uitcheck,kamer heel ,heel proper ,uitgebreid ontbijt super gedaan in aangename zaal ! Service dik ok ,was ons eerste keer en zullen zeker nogmaals zo hotel doen !!

Mr. Lucien BAGUETTE2015-11-04T15:47:47.89

Court séjour d'une nuit. Chambre avenante et bien entretenue. Buffet petit déjeuner excellent. Contact cordial. Bon rapport qualité-prix

Micheline De Backer2015-11-02T10:14:32.247

Alles was prima in orde . wij hebben er van genoten

sonja decock2015-10-19T07:38:06.597

waren erg tevreden prima service en vriendelijk personeel speciaal SAMY,en de kamer was buiten gewoon 319,goede locatie Ons weekend was een succes bedankt

Olaf Duinmaijer2015-09-16T21:30:54.76

Arrived late, but the staff kept the buffet open just long enough. The hotel has storage for bicycles, which is nice. Good room. Good breakfast. Kind and helpful staff. Thumbs up! Thanks!

Cees Geense2015-09-07T16:11:31.713

Goed Hotel, lekker dicht langs de snelweg, mooie kamers, goede bedden en andere faciliteiten.

Tony Raman2015-09-02T06:52:04.703

Beste, Ons verblijf was aangenaam en het ontbijt was uitgebreid en lekker. De kamer was zonder airco maar er was wel een ventilator voorzien. De matras aan de linkerkant is niet al te comfortabel meer om voldoende steun te bieden. Mvg, Tony Raman

Tony Raman2015-09-02T06:51:26.36

Beste, Ons verblijf was aangenaam en het ontbijt was uitgebreid en lekker. De kamer was zonder airco maar er was wel een ventilator voorzien. De matras aan de linkerkant is niet al te comfortabel meer om voldoende steun te bieden. Mvg, Tony Raman

DOMINIQUE RAETS2015-08-18T06:55:54.677

Très bonne literie très calme

DANIEL TALBOOM2015-08-10T06:45:26.72

uitstekend no-nonsense-hotel dat alles heeft wat ik ervan verlangde. Het gemis van een restaurant in de weekend is economisch best begrijpbaar en weegt niet op tegen het uitstekend geboden gastvrijheid.

PASCALE RIVALAIN2015-08-09T06:17:36.847

bon séjour, malgré le bruit des camions et dommage que le restaurant était fermé. Le petit déjeuner était parfait.

Sonia Parent2015-08-05T18:08:41.017

Verzorgd hotel. Misschien nog een beetje groen aanplanten Zeer gedienstig personeel.

G.M. Gomez2015-07-28T20:15:54.133

Beste, Wij hebben zeker genoten van ons verblijf bij u. De kamer en de badkamer waren ruim en komfortabel. Ook het ontbijt was zeer goed : ruim en gevarieerd. En de WIFI was excellent. Doe zo voort. Tot bij een volgende gelegenheid.

Philip Bailey2015-07-26T20:34:51.777

Although brief, we enjoyed our stay at BWHH Ath Lessines immensely. The room was superb and the staff were both polite and courteous. Although I can speak a little French it was reassuring to meet English speaking receptionists upon arrival and departure. I would therefore have no qualms about recommending this hotel location to friends and colleagues.

raf Demeyer2015-07-25T10:17:03.457

Quiet rooms and a great breakfast!

bernard lavenne2015-05-18T09:24:19.74

chambre très confortable,personnel professionnel et très agréable et petit déjeuner extrêmement varié hotel à conseiller vivement

Jolien Roobrouck2015-05-17T14:00:01.963

We had a nice stay at the hotel. The rooms are simple but provide everything u need for a short stay. When we arrived the person at the reception wasn't that friendly and didn't say or explain a lot to us. The check-out was with another person and she was very kind. We wanted to stay the night after a visit to Pairi Daiza so the location of the hotel suited us very well. For dinner we drove to Ath. It was easy to get there.

andre hanselaer2015-05-17T08:06:30.687

we waren heel tevreden over ons verbijf in Best Wester hotel

Amanda Vanhooren2015-04-14T13:47:47.503

The blond lady at the desk was very friendly. She helped answering all our questions. We liked the roomservice 24/24 also. The food was really good, but the underside of my plate was still dirty. Breakfast was fine too. The second day I had left a note for the cleaning service if it was possible for some more coffee and milk at the room, when we came back that evening it was taken care off, which was very pleasant also. We had a very nice staying. Thank you

Fernand Heremans2015-04-13T11:17:49.513

Een goede, aangename ontvangst aan de balie. De kamer was onberispelijk in orde. Het ontbijt helemaal OK. Dus : heel tevreden. Mvg F. Heremans

JFM Verkooijen2015-04-06T09:39:46.67

Prima hotel. Vriendelijke mensen en een prima ontbijt. Prijs/ kwaliteit Prima. Jan

Ludovic Wadeleux2015-04-05T08:20:33.553

Très satisfait de mon séjour. L'équipe de l'hôtel est très sympathique et répond à mes demandes de façon très sympathique. Belles chambres et bonne insonorisation. Hôtel à recommander.

Laurent LE SAINT2015-03-17T10:59:31.4

Very beautiful Hotel. 10/10. Very good breakfast too.

Georgette Ong2015-02-08T21:58:16.677

Overall the hotel is very clean, relatively friendly and quite comfortable. No com plaints!

patrick michel2015-01-27T09:00:20.033

We enjoyed our short stay with a well varied breakfast and very friendly and helpfull staff when twice our roomcard didn't work. Suggestion: a bottle of water in the room wou le be welcome. Fyi, doorlock of room 305 should be repaired.

EVRARD GODARD2014-11-22T19:40:55.527

rien à redire belle chambre et bien reçu bàv

Bodo Musikant2014-11-21T12:18:00.367

Everything was OK

Charlotte Aubé2014-09-19T18:42:47.49

Good stay in this hôtel. Perfect conditions, a confortable bed and a good position near factories and master road.

Elodie OZIL2014-09-10T11:17:54.44

L'accueil est très agréable et attentionné, je regrette juste qu'on m'ait informée que je bénéficiais d'une réduction sur le prix de la Chambre (car j'étais en formation chez Pranarôm) mais une fois la facture déjà réglée! Donc trop tard pour appliquer la réduction...

Danielle Lebrun2014-09-08T11:29:16.667

Séjour d'une nuit tout à fait correct : accueil sympathique et efficace, agréable petit-déjeuner, literie confortable. Regrets : pas de "coiffeuse" : l'éclairage de la salle de bain et le fait de devoir se pencher au dessus du lavabo ne rend pas le maquillage facile, pas du tout ...Un miroir téléscopique bi-faces serait un bel ajout... Et une odeur de "renfermé" quand on entre dans la chambre ...

Yannic Schoovaerts2014-08-11T08:46:38.793

heel vriendelijk en een proper verzorgde kamer,en een heel groot assortiment van ontbijt,1 minpuntje dat je er s'avonds niet kon eten maar we zijn tevreden klanten hoor!!! Komen zeker terug!!!

Nicole Eckert2014-08-10T05:00:37.767

Very nice an clean rooms, once personell. Just the breakfast was really not good, sorry

J-P. VALENTIN2014-08-06T12:06:32.757

Chambre confortable mais chaude malgré l'air co (le soleil donnait sur la fenêtre). Petit déjeuner varié et très bon, nous sommes arrivés vers 9h30 et le personnel nous a proposé de cuire des oeufs pour nous car il n'y en avait plus sur les plateaux. Petite coupure de courant indépendante de l'hôtel, le personnel nous a tenu au courant. Lit confortable, le matelas n'est pas dur.

Richard Dessy2014-08-04T16:10:14.627

Perfect. Good address to remember in the future...

Schrijf een review